Ђурић: Фаворизоваћемо поштење, знање и вредан рад

Потпредседник Српске напредне странке Марко Ђурић изјавио је у Врњачкој Бањи да је СНС партија која се бори да земљу промени из темеља, као и да ће зато фаворизовати поштење, знање и вредан рад.

Ђурић је члановима општинског одбора СНС-а поручио да сви морају да допринесу снажењу институција и томе да се углед Србије врати на ниво када се наша реч поштовала и знало колико вреди и у рату и у миру.

"Влада Александра Вучића враћа Србију на стазе старе славе када је реч о положају у међународној заједници, али је сконцентрисана и на то да подигне институције и економију Србије и да се реше проблеми због којих Србија копни деценију и по", рекао је Ђурић.

Према његовим речима, неопходно је да СНС буде у стању да настави да буде фактор који окупља цело српство и Србију.

Истакао је да је СНС последња права шанса за Србију, јер је количина енергије и квалитетних људи које је успео да окупи премијер Александар Вучић без премца у нашој новијој историји.

"Страначка инфраструктура мора да се подигне као да је предизборна кампања, иако није кампања. Морамо да разговарамо са људима, да им покажемо да нам је до њих стало и у времену између избора, да нам је стало да саслушамо њихове проблеме и чујемо њихово мишљење", рекао је Ђурић.

Састанку је присуствовао и министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић, који је рекао да промена друштвеног миљеа креће од породице и квалитетнијег образовања, истакавши да школство није потрошач већ генератор развоја друштва.

"Прихватио сам да водим овај ресор зато што ме је мотивисао премијер, тиме што сам препознао у њему жељу и снагу да ствари мења набоље", рекао је Шарчевић који је у Врњачкој Бањи положио камен темељац новог објекта у комплексу Угоститељско-туристичке школе.

Нагласио је да је сада прилика да Србија увођењем дуалног образовања ухвати корак са новом технолошком револуцијом која је пред нама, али и да створи нове генерације младих и предузимљивих људи који ће раније сазревати и постајати продуктивни део друштва.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи