Поповић тражи да се затворе границе и протерају мигранти

После данашњих насилних протеста миграната у центру Београда, међусобних туча и грубих насртаја на грађане Србије, тражим од државних органа да најхитније спроведу безбедносне мере заштите деце, жена и свих становника, како се наша земља не би претворила у полигон за дивљање џихадиста, изјавио је председник Српске народне партије (СНП) Ненад Поповић.

У маршу кроз Београд уз пратњу полиције, није било деце и жена миграната, што доказује оно на шта већ дуго упозоравам - да су више од 95 одсто миграната мушкарци и да "највећи део њих има искуство терориста, криминалаца и ратника са Блиског истока", навео је Поповић у изјави за јавност.

"Ко год је до данас имао илузију да грађани Србије нису угрожени дивљачким протестима који тек могу ескалирати у експлозију насиља по читавој земљи, сада мора бити уверен у то да је на сцени спровођење плана Европске уније да Србија постане резервна домовина за десетине и стотине хиљада миграната", сматра лидер СНП-а.

Грађанима Србије је добро познато да више од годину дана упозоравам на овакав сценарио и да тражим бескомпромисне мере у циљу заштите кључних државних и националних интереса, навео је Поповић.

Према његовим речима, данас нема важнијег задатка од безбедности сваког детета, сваке жене и сваког грађанина Србије од опасности да постану таоци миграната у рођеној земљи и грађани Србије не смеју живети у страху, док остале земље ЕУ подижу зидове и блокирају границе.

"Зато тражим да се одмах херметички затворе све границе, да се подигне зид на граници са Македонијом и да се сви мигранти протерају из Србије, као што би се учинило са сваким страним држављанином који је у нашу земљу ушао илегално, без икаквих докумената", рекао је Поповић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи