Ђурић властима на Косову: Не играјте се речима претњи

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић најавио је да ће у наредних недељу дана врло јавно бити на Косову и Метохији.

Ђурић је у Врњачкој Бањи рекао да постоје озбиљне индиције да је једна група људи, у којој су и Енвер Хоџај и Едита Тахири, умешани у забрану слободе кретања, што је кривично дело у Србији.

"Покушали су да омету службена лица и представнике Владе у вршењу њихових дужности. Ја ћу бити са нашим народом на Косову. Ишао сам и раније, ићи ћу и сада. А таквих примера има свакодневно, јер је народ на КиМ систематско дискриминисан", рекао је Ђурић.

Он је властима на Косову поручио да се не играју речима претњи, јер никога из Србије неће спречити да се нормално креће на Косову и Метохији. Директор Канцеларије за Косово и Метохију је упозорио косовску власт да се не игра са становницима српске националности и да их не малтретирају довођењем у положај грађана другог реда.

"Покушали су у Грачаници да ме зауставе и нису успели. Тако да неће ни сада. Сама реторика коју користе се негативно одражава на односе и није добра. Зато позивам на мир и само тако можемо ићи даље. У наредних недељу дана ћу бити врло јавно на Косову и Метохији", поручио је Ђурић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи