Кукан похвалио рад Србије на преговарачким поглављима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић састaо се са делегациојом Парламентарног одбора за стабилизацију и придруживање, коју предводи посланик Европског парламента Едуард Кукан, који је похвалио улогу Србије у мигрантској кризи.

Министар Стефановић је, представљајући резултате рада Министарства унутрашњих послова на Поглављу 24, истакао да је Министарство радило на испуњавању активности из овог поглавља и пре него што је званично отворено, као и да озбиљан посао тек предстоји, саопштио је МУП.

Стефановић је са представницима Парламентарног одбора разговарао о свим питањима која се односе на миграције, сарадњу са суседним земљама, као и о приоритетима МУП-а и Поглавља 24.

Састанку је присуствовао и Мајкл Давенпорт, шеф Делегације Европске уније у Србији, који је истакао добру сарадњу Министарства унутрашњих послова и Делегације и нагласио да ће Европска унија наставити да помаже Србији током мигрантске кризе, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи