Иницијатива младих: Вучић да се огради од десничарских скупова

Влада Србије јавно је заузела став да не подржава одржавање референдума у Републици Српској, саопштила је Иницијатива младих за људска права и поставља питање ко дозвољава одржавање скупова десничара у Београду који угрожавају стабилност на читавом Балкану.

Иницијатива младих упозорила је јавност на одржавање скупа подршке референдуму у РС "Србија за Српску" организација Образ и Наши, који је заказан за суботу 24. септембра на београдском Тргу Републике.

Иницијатива истиче да је премијер Србије Александар Вучић дужан да се огради од тих скупова и да јавно каже да не подржава њихово одржавање.

Иницијативу младих посебно брине каква се порука шаље из Србије скупом подршке референдуму који је осуђен од свих званичника ЕУ и да ли је то покушај увођења Србије у стање сукоба са читавим западом, стоји у саопштењу.

Наш циљ није да постанемо руска губернија, као што желе десничари, већ уважена и призната чланица ЕУ, поручује Иницијатива.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи