Гојковићева поручила Роту да је Србија посвећена ЕУ

Председница Скупштине Маја Гојковић разговарала је са државним министром за Европу у Савезном министарству спољних послова Немачке, Михаелом Ротом, и истакла да Србија остаје посвећена пуноправном чланству у ЕУ.

Гојковићева је нагласила значај сарадње Србије и Немачке и посебно подршке коју СР Немачка пружа Србији на њеном путу евроинтеграција, подвукавши важност отварања преговарачких поглавља 23 и 24 што су важне поруке грађанима Србије и читавом региону, саопштено је из парламента.

Председница парламента је нагласила да Србија остаје посвећена пуноправном чланству у Европској унији и подвукла да су ови процеси усмерени првенствено ка остварењу интереса грађана Србије.

Гојковићева је, поред осталог, представила активности Народне скупштине у процесу евроинтеграција и јачања регионалне сарадње.

Рот је нагласио да Немачка наставља да подржава Србију на путу ка пуноправном чланству у ЕУ и поздравио посвећеност Народне скупштине и Владе Србије реформама, као и конструктиван приступ регионалним питањима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи