Дачић и Скoт заједно гледали финале између Србије и САД

Министар иностраних послова Ивица Дачић и амерички амбасадор у Београду Кајл Скoт заједно су у Клубу посланика гледали финале Олимпијских игара у Рију између кошаркаша Србије и САД.

На овај начин настављена је лепа пракса да шеф српске дипломатије важне утакмице гледа са амбасадорима ривалских селекција, као што је било рано јутрос када су одбојкашице у финалу ОИ играле против Кине.

"Србија је мала земља, али надамо се да можемо и да победимо Америку. То би био заиста феноменалан успех јер је то најбољи тим на свету. Али, имајући у виду да су и наши кошаркаши веома добри, да их предводи Ђорђевић, који је често играо и против Американаца, надамо се да можемо да направимо чудо", рекао је Дачић новинарима пре почетка утакмице, уз малу шалу да се нада да неће бити навијачких нереда током гледања меча.

Амбасадор Скoт истакао је да Србија има веома јаку екипу, коју је његова репрезентација једва победила у групној фази турнира.

"Спорт уједињује и ово је прилика да седимо заједно, гледамо меч. Сјајан пример видели смо јуче после финала ватерпола између Србије и Хрватске, када су се два селектора руковали и показали да и кад су тензије највеће спорт уједињује. Нека бољи победи", поручио је Скoт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи