Гашић: Нисам кандидат за директора Контроле летења

Потпредседник Српске напредне странке Братислав Гашић демантовао је писање медија да је један од главних кандидата за директора Управе за контролу летења.

Гашић је истакао да се на том примеру види колико су поједини медији објективни.

"Ту можете да видите колико поједини медији баратају истином. То је ноторна лаж, измишљотина, неистина, не знам како бих је назвао", навео је Гашић.

Спекулације да ће на изборној скупштини Српске напредне странке 28. маја бити изабран за председника Извршног одбора странке није ни потврдио ни демантовао.

"Дубоко верујем у Александра Вучића и његов план за наредне четири године за Србију и апсолутно је на њему одлука на којој ће позицији ко од нас бити. Моје је да пружим максимум својој странци, без обзира на којој функцији био. То је веома одговорна функција, а о томе одлучују органи странке и председник странке", објаснио је Гашић.

Такође, нагласио је да очекује да млади људи почну да заузимају значајне страначке функције и да је на председнику странке да предложи, а на осталима да тајним гласањем бирају потпредседнике, председника и остале органе.

Гашић је заједно са потпредседником СНС-а Николом Селаковићем присуствовао свечаном отварању нових просторија те странке у Крушевцу.

Простор од 400 квадратних метара у ширем центру града за странку је, како је Гашић рекао, купио конзорцијум до око 800 чланова СНС-а.

Није желео да каже колико је то коштало и објаснио је новинарима да су "сви подаци у званичним документима, у уговорима који су оверени у суду".

Напоменуо је да је крушевачки одбор СНС-а први који је у Србији купио просторије за своје деловање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи