Вучићу и даље пристижу честитке због победе на изборима

Премијери Украјине, Грчке и Малте - Владимир Гројсман, Алексис Ципрас и Џозеф Муската, честитали су председнику Владе Србије Александру Вучићу победу на изборима.

Украјински премијер изразио је уверење да постоје велике могућности за унапређење билатералне сарадње две земље, саопштила је Канцеларија Владе Србије за сарадњу с медијима.

"Убеђен сам да имамо велике могућности за даљи развој сарадње Украјине и Србије у многим областима од заједничког интереса, као и на путу европских интеграција", наводи се у честитки.

Владимир Гројсман је Вучићу пожелео "много успеха у раду у корист Србије и у име добра, стабилности и просперитета њеног народа".

Премијер Грчке Алексис Ципрас честитао је Вучићу, пожелевши му успех у будућем раду, саопштила је Канцеларија Владе Србије за сарадњу с медијима.

„Радујем се јачању сарадње у корист наших двеју земаља и целог региона, а на основу јаких историјских веза и заједничких вредности и принципа наших народа“, навео је у честитки премијер Ципрас.

Вучић је честитку примио и од премијера Малте Џозефа Муската, а у њој се наводи да Малта жели да ојача већ одличне односе са Србијом и да ће јој понудити сву подршку на путу ка ЕУ.

"Малта тежи томе да ојача своје пријатељство и понуди своју максималну подршку Србији у њеном напретку на путу ка чланству у ЕУ", наводи се у честитки премијера Муската.

"Желим да Вас уверим да Влада Малте намерава у потпуности да ојача већ одличне билатералне односе са Републиком Србијом и верујем да ће они бити додатно продубљени током Вашег мандата", наводи се у тексту, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

Премијер Малте изразио је задовољство због срдачне добродошлице која је њему и делегацији те земље ове године приређена у Србији, као и да се унапред радује блиској сарадњи са Вучићем, с обзиром на то да се Малта припрема да преузме председавање Савету Европске уније у првој половини 2017. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи