Одборници СДП Оливера Ивановића прешли у СНС

Председник општинског одбора Српске напредне странке у Косовској Митровици Горан Ракић саопштио је да су скоро сви одборници Грађанске иницијативе СДП Оливер Ивановић у Косовској Митровици и Звечану прешли у СНС.

У име општинског одбора СНС у Косовској Митровици, са великим задовољством желим да обавестим јавност да су скоро сви одборници самовољно напустили грађанску иницијативу СДП Оливер Ивановић у општинама Косовска Митровица и Звечан и приступили СНС, навео је Горан Ракић у саопштењу.

Нови чланови СНС постали су, правник Игор Симић, др Марина Петровић, др Дејан Гурешић, професор Милан Косовац, привредник Зоран Крстовић, економиста Бисерка Милосављевић и професорка Благица Радовановић.

Они ће, како је саопштио Ракић, који је и градоначелник Северне Митровице, од сада деловати као чланови најјаче политичке партије у Србији “и постати део тима који се сваког дана бори за бољи живот грађана”.

Лидер Грађанске иницијативе СДП Оливер Ивановић налази се у затвору пошто га је међународно судско веће Еулекса осудило на девет година затворске казне због злочина који су почињени у Косовској Митровици 1999. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи