СНС: Божовић и ДС не прихватају истину о изборном поразу

Београдски одбор Српске напредне странке сматра да су изјаве Балше Божовића лицемерне, те да је њихов једини циљ да обману и слажу грађане, јер у ДС нису способни да прихвате истину да су претрпели огроман пораз у целој Србији на изборима

Божовић је раније данас оценио да рушење бесправних објеката у београдској Савамали показало да су "мафија и хулигани јачи од државних институција" и "ултимативно" затражио да полиција и правосудни органи раде свој посао и заштите грађане "од насилника и безакоња".

"Божовић и даље не одговара на питање колико је коштало његово зимовање на Малдивима, нити одакле припадницима нове коалиције фантомке, али врло уредно покушава да врши притисак на независне државне органе својим изјавама", саопштио је потпредседник Извршног одбора СНС-а Александар Јовичић.

Према његовим речима, Демократска странка јесте симбол безакоња, мафијашко-хулиганских веза, јер је управо у време њихове власти преко пола милиона људи остало без посла, јер су отимали од деце са посебним потребама, јер су својом бахатошћу буџет града Београда довели пред банкрот када су од грађана отели преко 650 милиона динара за реконструкцију Булевара Краља Александра.

Јовичић указује да се не смеју заборавити ни пројекти ДС-а попут реплике Теразија или Пазл града, на основу којих су од грађана узели више од144 милиона.

"Грађани Србије, јасно и недвосмислено желе модерну и уређену Србију, инвестиције и нова радна места, државу која ће бити стабилна, која ће имати јаког премијера и државу која има будућност", додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи