Тасовац: Увек може да се уради боље и више

Министар културе и информисања Иван Тасовац изјавио је да ће након формирања парламента мандатар за састав нове Владе одредити ко ће бити министри у Влади Србије, као и да је задовољан својим радом, иако је увек могуће радити боље и више.

"Мени се чини да је премијер био врло јасан, пошто се и њему стално постављају та питања. Мислим да је тренутак да почнемо да се понашамо онако како се институционално и треба понашати. Потребно је да се формира парламент, а после ће мандатар одредити ко ће бити министри у Влади Србије", рекао је Иван Тасовац.

Упитан да ли очекује да ће и даље бити министар културе и информисања, Тасовац је на конференцији за новинаре у Београду још додао да је постављено питање "крање неочекивано и врло оригинално".

На питање колико је задовољан оним што је учињено у ресору културе и информисања током његовог мандата Тасовац је казао да увек може да се уради боље и више.

"Не верујем да је мој субјективни осећај информација од јавног значаја. Увек може да се уради више, увек може да се уради боље, али када погледам шта смо ми све наследили од наших претходника, могу да кажем да ми је била велика част и сматрам за привилегију што смо завршали и што ћемо завршавати све оне послове које наши претходници нису", рекао је Тасовац.

На питање да ли то значи да ће његовим наследницима бити много лакше Тасовац је казао да је ће новинарка добити "цветић у свешчицу за овакву формулацију питања".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи