Вулин: Персонална решења неважна, важна политика

Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин рекао је да су персонална решења неважна, већ да је важна политика владе, наводећи да је та странка изашла на изборе и победила у оквиру коалиције коју предводи Александар Вучић.

"Ми смо се окупили око политике коју води Александар Вучић. Он има подршку наших посланика. Персонална решења су потпуно неважна", рекао је новинарима Вулин, који је и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

На питање да ли разговара са лидером напредњака и премијером Вучићем о месту у новој влади, Вулин је истакао да они разговарају од како су направили први пут коалицију, односно од како су формулисали идеју да се боре за бољу и праведенију Србију.

Упитан да ли ће можда водити Министарство одбране, Вулин је рекао да је то потпуно неважно, односно да су персонална решења савршено неважна.

"Оно што је важно, то је да је Србија изабрала и хвала вама на прилици да се захвалим грађанима Србије што су једнодушно подржали коалицији коју предводи Вучић, а чији је део и Покрет социјалиста", рекао је Вулин.

На питање да ли страхује да можда неће бити министар, Вулин је поновио да су персонална решења потпуно неважна, а да је политика важна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи