Јовановић: Србија несигурна у своју европску будућност

Председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић оценио је да је Србија, на Дан Европе, 9. мај, несигурна у своју европску будућност.

Јовановић је рекао да "уз сву причу о Европи", у Србији никада није било мање разумевања и подршке за вредности око којих је уједињена Европа.

"Србија и овај Дан Европе дочекује дезоријентисана, несигурна у избор пута којим би требало да се креће, несигурна у своју европску будућност, колебљива чак и у вредности из сопствене прошлости у којој је антифашистичком борбом изборила своју слободу и бранила вредности цивилизованог света", наводи се у саопштењу.

"Политика која је уништавала Србију деведесетих година данас изгледа живља него икад. Осим природних профитера наше пропасти, људи којима је ширење мржње и глупости једини оквир постојања, данас склоност тим идејама показује и део политичког спектра који би требало да дефинишу вредности модерне, европске, антифашистичке Србије", навео је Јовановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи