СНС Шабац: Дужни смо да наставимо борбу против пљачке

Градски одбор СНС Шапца саопштио је да ће наставити да обавештава јавност о свим "махинацијама самозване власти у Шапцу" и борити се свим легитимним средствима против "бруталне пљачке и медијског мрака у Шапцу".

Грађани Шапца нису дужни да буду таоци егоистичне политике и апсолутне воље за влашћу Небојше Зеленовића и његових коалиционих партнера, наводи се у саопштењу и истиче да је свим грађанима Шапца јасно да је Зеленовић "одавно дужан извињење за отворену куповину гласова".

У саопштењу се наводи да је Зеленовић дужан да оде на информативни разговор у оквиру истражних радњи везаних за горе наведено кривично дело, а у исто време "он и његови коалициони партнери дужни су да објасне гро сопствених манипулација и дугогодишњих злоупотреба на јавним функцијама".

"Немонтирани снимци још једном показују да је ординарно зло ипак коалициони партнер ЗЗС Совраније Чоњагић, а уједно не ни један члан СНС-а у Шапцу. Градски одбор Српске напредне странке никада неће одустати од борбе за легитиман циљ, а то је напреднији и модернији Шабац", пише у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи