ПС: Што пре испитати наводе из пријаве против Радуловића

Покрет социјалиста позвао је надлежне органе да што хитније испитају све наводе из кривичне пријаве које је против лидера покрета Доста је било Саше Радуловића поднела Заједница синдиката Србије.

"Пошто Саша Радуловић у јавности упорно покушава да се прикаже као заштитник владавине закона у Србији, Покрет социјалиста позива надлежне органе да што хитније испитају све наводе из кривичне пријаве које је против Саше Радуловића поднела Заједница синдиката Србије", поручио је ПС у саопштењу.

Како сматрају у ПС, "јавност Србије мора бити обавештена ко је заиста Саша Радуловић - преступник склон политици или политичар склон преступима".

"Покрет социјалиста још једном јавно пита Сашу Радуловића, несуђеног краља стечаја, да ли је тачно да је као стечајни управник ангажовао фирму своје супруге да обавља финансијско-књиговодствене послове, да ли је тачно да је својим предлогом Закона о стечају предвидео да се угаси Агенција за лиценцирање стечајних управника и на тај начин лиценцирање и контрола стечајних управника изузме од државе и преда у руке приватној Комори стечајних управника коју би он водио", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи