Јовичић: Да ли фантомке Божовића потичу из пљачки ДС-а?

Председник Извршног одбора СНС Александар Јовичић упитао је председника београдског Градског одбора ДС-а Балшу Божовића, да ли фантомке које је показао потичу из пљачкашких приватизација или неког другог кривичног дела због којих су се функционери ДС-а обогатили, а грађани осиромашили.

"Балша Божовић и даље не одговара колико је коштало зимовање на Малдивима, да ли фантомке које је показао потичу из пљачкашких приватизација или неког другог кривичног дела због којих су се функционери ДС-а обогатили, а грађани осиромашили", поручио је Јовичић у саопштењу.

Божовић је раније изјавио да сматра неодговорним што је једино питање које премијер поставља о Савамали - због чега је неко рушио квартове по Београду преко ноћи, а не "у по бела дана".

Јовичић сматра да је за Божовића и ДС правна држава намештање тендера, богаћење, отимање од деце са посебним потребама, отпуштање преко пола милиона радника и затварање фабрика.

"Грађани Београда, Војводине и целе Србије јасно су ставили до знања да желе модерну, уређену Србију, стабилну и са јаким премијером. Србију у којој ће бити још више инвестиција, нових радних места, Србију која има будућност", рекао је Јовичић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи