Полемика Јовичића и Божовића

Потпредседник Извршног одбора СНС Александар Јовичић поручио је председнику Градског одбора ДС Балши Божовићу да је ноторна лаж да су општински или други државни органи одавали било какве поверљиве информације о грађанима компанији "Меи Та".

Александар Јовичић је у саопштењу поручио Балши Божовићу и да ДС вређа и омаловажава светске компаније које Влада на челу са Српском напредном странком доводи у Србију.

Балша Божовић рекао је раније данас да та странка захтева реакцију надлежних органа поводом, како каже, јавног признања председника општине Обреновац Мирослава Чучковића да је компанија "Меи Та" имала увид у здравствене картоне 55.000 грађана.

Према Божовићевим речима, Влада тиме крши онсовна људска права насих грађана и Закон о заштити података о личности, а све у циљу стварања слике о доласку страних инвестиора.

Јовичић је у одговору Божовићу навео да "као и сваког дана, тако и данас имамо прилике да видимо политику Демократске странке, политику ширења панике, лажи и обмана, политику без идеје".

"Само ова инвестиција вреди 60 милиона евра, и отвара нових 1.400 радних места. Нити општински, нити други државни органи нису одавали било какве поверљиве информације, то је ноторна лаж. Огромни број људи жели да конкурише за ова радна места и то је најбољи показатељ какав однос грађани имају према инвеститору. Невероватно да они чији су највећи политички успеси пропале приватизације, и поткрадање грађана имају образа да критикују тако нешто, али шта бисмо друго од њих и очекивали", каже Јовичић.

Јовичић је додао да је Влада на челу са СНС само у претходној години довела 1,7 милијарди евра страних инвестиција и да ће са порастом БДП од преко два одсто ове отворит и многа друга радна места.

"Слободне економске зоне које смо основали у Палилули и Баричу представљаће замајац развоје ових општина и Србије уопште", додао је Јовичић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи