Васин: Закон о пореклу имовине уместо демагогије

Председник покрајинског одбора Демократске странке за Војводину, Мирослав Васин, позвао је премијера Александра Вучића да одговори на питање зашто Скупштини Србије није предложио усвајање Закона о пореклу имовине.

Мирослав Васин сматра да би Закон о пореклу имовине дао одговор на питање како су своју имовину стекли политичари, али и њихови брачни другови, браћа, рођаци и пријатељи.

"Уместо што демагошки поручује да по одласку са функције 'неће бити ни динар тежи', за разлику од других политичара, господин Вучић би требало да одговори на питање зашто није испунио своје обећање и предложио Скупштини Србије усвајање Закона о пореклу имовине", пише у саопштењу ДС-а.

Према његовим речима, да је усвојен закон о пореклу имовине, данас би грађани Србије, пред изборе, имали "јасну слику о сваком политичару".

"Овако, сваки од њих истиче у први план причу о свом поштењу и непоштењу својих политичких супарника", додаје се у саопштењу.

Премијер Вучић одбацио је као неумесне спекулације о његовом наводном помирењу са Мирославом Мишковићем а коментаришући то што политичари на функцијама знатно поправе своје материјално стање, поручио да он лично, по одласку са функције, неће "бити ни динар тежи", него што је сада.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи