Читај ми!

Хоџа: Појачано обезбеђење верских објеката на Косову

Косовска полиција појачала је обезбеђивање културне баштине и верских објеката, како би спречила евентуалне инциденте у очекивању гласања о чланству Косова у Унеско.

Појачано обезбеђивање верских објеката урађено је како би се спречили евентуални инциденти, изјавио је портпарол косовске полиције Даут Хоџа, додајући да се ради о неопходним мерама како би се ситуација одржала мирном.

Хоџа је напоменуо да је косовска полиција је стално ангажована на заштити културног и верског наслеђа. "Неки од објеката се чувају 24 сата седам дана у недељи, док су остали објекти под надзором косовске полиције у њеним редовним активностима", додао је Хоџа, а преносе електронски медији у Приштини.

Према његовим речима, последњих дана полција је интензивирала активности на заштити објеката у циљу спречавања евентуалних инцидената, који би имали утицаја на процесе који се одвијају.

Косовска полиција има добру сарадњу са свим релевантним институцијама и ресорним министарством", рекао је Хоџа, додајућ́и да у протекла два месеца није било никаквих инцидената или напада на културно и верско наслеђе на Косову.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи