Јовичић ДС-у: На прљаве афере одговорићемо радом

Посланик СНС-а Александар Јовичић поручио је Демократској странци да ће та странка на сваку њихову "фабриковану, прљаву аферу" и на свако блаћење премијера и његове породице, као и на блаћање Србије у земљи и иностранству, одговорити са још више рада, бржим смањивањем дефицита и бржим економским опоравком.

Александар Јовичић је у писаној изјави медијима поручио ДС-у да ће се њима бавити правосудни и истражни органи, јер им је народ "одавно пресудио".

Јовичић је истакао да Влада на чијем челу је Александар Вучић и СНС нису никакав "режим" и страховлада, већ да су ту дошли подршком више од 50 одсто грађана коју, како наводи, ДС није добила ни када сабере претходних неколико избора.

"ДС није никаква опозиција, јер сте држали власт 12 година, а и данас сте на челу једне трећине територије Србије. За тих 12 година сте опљачкали и загробарили привреду Србије, раднике отерали на биро а њихова предузећа у стечај. Рекетирали сте кога сте стигли, од страних инвеститора преко домаћих банака и приватног сектора", рекао је Јовичић.

Поручио је да ће за то ДС морати да одговара и подсетио да су сви које је ДС "укаљао прљавим аферама" пристали на полиграф и да уредно сарађују и одазивају се на позиве судских и истражних органа "за разлику од корумпираног нерадника Бојана Пајтића".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи