Читај ми!

Економска сарадња Србије и Саудијске Арабије недовољно развијена

Председник Србије Томислав Николић разговарао је са саудијским принцом Султаном бин Абдулазиз ел Саудом са којим се сагласио да је економска сарадња између две земље до сада била недовољно развијена и да је у обостраном интересу успостављање што бољих економских односа између Србије и Саудијске Арабије.

Принц Султан бин Абдулазиз ел Сауд истакао је да је саудијски краљ лично заинтересован за успостављање изванредних односа са Србијом и да ће први корак бити отварање амбасаде Саудијске Арабије у Србији по убрзаном поступку, саопштено је из Кабинета председника Николића.

"Влада Саудијске Арабије изузетно цени ставове које Србија заузима према дешавањима у арапском свету, као и политику стабилности коју Србија промовише. Саудијска Арабија изузетно цени пријатељство са Србијом", рекао је принц и председнику Николићу пренео поздраве саудијског краља Салмана бин Абдулазиза ел Сауда.

Николић је, током разговора, истакао да је Србија потпуно отворена за сарадњу са Саудијском Арабијом јер је у претходне три године успела да створи пословни амбијент који је атрактиван за стране инвеститоре.

"Србија може много тога да понуди, а наша сарадња отвара перспективу за побољшање услова живота грађана обе земље", рекао је председник Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи