Симић: ДС-а нема на страни оних који се труде

Председник Српске листе Славко Симић је, коментаришући изјаву председника ДС-а Бојана Пајтића, рекао да се пријему Косова у Унеско активно противе Влада Србије, премијер, СПЦ, Српска листа и све релевантне институције Србије, али да Демократске странке, како је рекао, "нема на страни оних који се труде".

"Можда ви имате видовњачке способности, а можда сте се напросто предуго борили да опљачкате и понизите Србију па вас судбина културне баштине на КиМ не занима ни на који начин осим у дневно политичке сврхе", рекао је Симић.

Како је рекао, исход сваке борбе знају само они који су се спремали на издају, а Влада, премијер (Александар) Вучић, СПЦ и Српска листа то не намеравају да ураде.

"Српска листа ће водити ову борбу до краја као што то чине Влада и премијер, а исход је нешто на шта ћемо морати да чекамо и да верујемо и надамо се победи", навео је Симић у саопштењу.

Председник ДС-а Пајтић тврди да власт већ зна да Косово неће бити у Унеско, али изводи фарсу од својих "лажних дипломатских напора" да то спречи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи