Читај ми!

Случај Ружић на чекању

Полемику на релацији социјалисти–напредњаци, коју је покренуо Бранко Ружић похвалама навијачу који је вређао премијера, коментаришу лидери обе партије. Александар Вучић каже да има преча посла, а Ивица Дачић најављује да ће се случајем Ружић бавити страначки органи. Током вечери, путем "Фејсбука", огласио се и Бранко Ружић.

Навијач Партизана који је вређао председника Владе у преносу утакмице Србија – Албанија и потпредседник СПС-а који га хвали. Фотографија на Фејсбук постављена, па повучена. Напредњаци се не повлаче, чекају потез лидера социјалиста.

"Мислим да слава треба да припадне људима који раде, а то што је неко из СПС-а нашао некога ко ће да викне 15 пута 'Вучићу, педеру', па му је то успех, е честитам ти што ти је то доказ", рекао је председник СНС-а Александар Вучић.

И Ивица Дачић је заузет. Чим прође Генерална конференција Унеска, најављује, о потпредседнику СПС-а изјашњаваће се страначки органи. Ипак, Ружићев потез оцењује као недопустив, а политику социјалиста као јединствену.

"Разговараћу са њим ових дана. Мислим да смо сви свесни да је направљена грешка. То је штетно, лоше утиче на односе у коалицији зато што изазива мањак поверења и зато не сме више да се дешава", напоменуо је председник СПС-а Ивица Дачић.

Не сме, а десило се – не први пут и зато би требало ићи на изборе. Тако ствари види Александар Вулин.

"Сматра да је добар човек неки хулиган који вређа председника Владе и коалиције чији сте део. Онда није лоше да се иде на изборе, па нека вам то буде платформа, али онда то радите као опозиција, а не са удобне позиције потпредседника владајуће партије", сматра председник Покрета социјалиста Александар Вулин.

На ФејсбукуБранко Ружић се извинио гласачима СНС-а, СПС-а, Вучићу и Дачићу због, како наводи, погрешног утиска који се стекао у јавности када је на свом профилу поставио фотографију с мушкарцем који је вређао премијера. Његов мотив, наглашава, није да оспори, опонира или девалвира рад Владе. Верује да ће овом његовом изјавом бити стављена тачка на ту тему.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи