ПС: ДС је отеo пензионерима имовину

Покрет социјалиста се слаже да је пензионерима отета имовина, али наводи да је то учинила Демократска странка, док садашња влада враћа дугове које је та странка направила.

Демократска странка је та која је пензионерима отела имовину, спровођењем "пљачкашке приватизације", а потом су "немилосрдно кредитима задужили будуће генерације", а "државу довели на ивицу дужничког ропства", саопштено је вечерас из београдског одбора ПС-a.

Како је наведено, сви морају да знају чињеницу да садашња влада враћа дугове Демократске странке, исплаћује социјалне програме радницима који су остављени без посла и такође је прихватила да врати дугове војним пензионерима који су настали "бахатошћу и непоштовањем закона од стране Демократске странке и њеног функционера Драгана Шутановца".

Грађани мораји да знају да садашња влада враћа разлику трошкова неисплаћену пољопривредним пензионерима, а и тај дуг је, како је наведено, настао пошто Демократска странка није поштовала закон.

"Зато се и слажемо са Демократском странком када кажу да је пензионерима отета имовина, али грађани морају да знају да им је имовину отела Демократска странка и његова тајкунско-пљачкашка власт, као што морају да знају да ова републичка Влада враћа све те дугове", стоји у саопштењу Градског одбора ПС-a.

Раније данас ДС је саопштиo да подржава петицију за укидање закона о смањењу плата и пензија и њен став је да се у стечена права, јер су уставна категорија, не може дирати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи