Стефановић и Кормак о мигрантској кризи

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је, у разговору са амбасадорком САД у Босни и Херцеговини Морин Кормак, да мигрантска криза није проблем који погађа само Балкан и да је потребно донети целовито решење на нивоу Европске уније.

Стефановић је са Кормаковом у Београду разговарао о ситуацији везаној за мигрантску кризу и односима Србије и БиХ, преноси Танјуг.

Министар је истакао да у Србију нису забележени већи инциденти између миграната и српских држављана и да ће наша земља, као одговорна држава, наставити да се понаша у складу са европским вредностима уз пуно поштовање људских права, саопштио је Биро за сарадњу с медијима МУП-а Србије.

Говорећи о сарадњи Србије и Босне и Херцеговине, Стефановић је указао да министарства унутрашњих послова две државе добро сарађују и да ће у наредном периоду, посебно у обасти борбе против тероризма, та сарадња бити додатно унапређена.

Амбасадорка Кормак пружила је пуну подршку напорима и сарадњи полиција две земље у борби против тероризма, али и свих других облика криминала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи