Читај ми!

Шешељ позвао грађане да не купују робу из Хрватске

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ оценио је да је забрана уласка свих роба произведених у Хрватској добар потез Владе Србије. Позвао је грађане да не купују робу из Хрватске нити да купују у продавницама чији су власници из те земље.

Шешељ је, на конференцији за новинаре, рекао да се нада да забрана уласка свих роба из Хрватске неће бити краткотрајна мера, да неће брзо од тога да се одустане, под притиском Европске Уније или било кога са Запада, преноси Бета.

"Та мера мора бити показатељ једне озбиљније оријентације Србије у спољној политици, поготово на балканским просторима", рекао је Шешељ.

Истакао је да то треба да буде показатељ националног поноса и достојанства Србије, које се непрекидно нарушава.

"Приватизације Агрокора и Атлантик групе спроведене су криминалним радњама и мора се повести истрага како је до тога дошло. За веома ситан новац Хрвати су све ово добили у време османлијског режима. Људи који су у тај криминал били умешани морају да иду у затвор. Ако овај режим заиста намерава да води озбиљне потезе у заштити српских националних интереса, онда мора повести истрагу како је дошло до свих ових приватизација", рекао је Шешељ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи