Читај ми!

СПС: ДС и Божовић раде против интереса грађана

Београдски одбор СПС-a оштро осудио позиве Балше Божовића на протесте и окупљања против пројекта "Београд на води", наводећи да Божовић и ДС директно раде против интереса грађана Београда и Србије.

У саопштењу СПС-а се наводи да за ДС ништа није довољно добро ни довољно ваљано, чак и када је очигледно, а очигледно је да на обалама Саве ниче нови град у граду, "пројекат будућности Београд на води", преноси Танјуг.

Социјалисти оцењују да Божовић, непрестаним измишљотинама, квази аргументима и изјавама лишеним објективности, покушава да одврати и саботира све веће интересовање страних инвеститора за Београд и његове потенцијале.

"Божовић као да има само један циљ, а то је да наруши позитиван имиџ града и нову привлачности растућег тржишта некретнина у овом делу Југоисточне Европе", сматрају социјалисти.

Настојања Божовића и ДС-а да "саплету и омаловаже" велики напор и ентузијазам уложен у климу поверења, која погодује привалачењу инвестиција, биће узалудни и компромитујући за њега и његове присталице "већ са првим квадратима новог стамбеног и пословног простора", поручили су београдски социјалисти.

"Нови град будућности незаустављиво ниче на локацији која је до скора била ругло града, неуређен и запуштен простор већ деценијама, а ускоро ће израсти у његов најрепрезентативнији део, место поноса свих Београђана. Упркос Балши, упрокос ДС-у", стоји у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи