Читај ми!

СНС: Графити против Пајтића - маркетиншки трик ДС-а

Новосадски напредњаци сматрају да је крајње дегутантно то што демократе оправдавају финансијске злоупотребе својих чланова и истичу да о њиховим маркетиншким триковима најбоље говори то што је члан ДС-а писао графите против свог лидера Бојана Пајтића.

Градски одбор СНС-а наводи и да ДС "уместо да осуди пљачку и отимање народних пара, јавно амнестира чланове своје странке, а независне надлежне државне органе прозивају за некакав прогон", преноси Танјуг. 

"О поштењу демократа, маркетиншким триковима и обмањивању грађана најбоље говори то што су друге оптуживали за писање графита "Смрт Пајтићу", иако су знали да их писао управо њихов дугогодишњи члан и радник у покрајинском јавном предузећу", наводи СНС.

Новосадски напредњаци указују и да "овакве злоупотребе само показују крајњи очај у који је запала ДС, јер су у страху од тога шта ће о њима рећи грађани на изборима".

Градски одбор СНС, реагујући на претходно саопштење војвођанских демократа саопштава и "да је крајње дегутантно то што демократе оправдавају злоупотребе током изградње Специјалне болнице "Др Будисав Бабић".

Поручили су ДС-у и да ће све док грађани дају подршку овој Влади, пред лицем правде одговарати, "без изузетка, баш сви" који су се бавили криминалом, злоупотребили народне паре, упропастили државне фирме и без обзира на то којој странци припадају.
Напредњаци су истакли у саопштењу и да "никада не врше никакав притисак на независне државне органе, за разлику од ДС". 

Војвођански ДС је претходно саопштио да најновија, унапред најављена и маркетиншки обрађена хапшења чланова ДС одговорних за наводне малверзације приликом изградње Специјалне болнице представљају само скретање пажње са очитих злоупотреба владајућег режима.

Напредњаци су вечерас замолили Демократску странку да се што чешће оглашава, јер о себи најбоље говоре "колика су брука за Србију". Како се наводи у саопштењу СНС-а Демократској странци смета то што је, како се истиче, разоткривено да су данима лагали народ и да су сами писали графите "Смрт Пајтићу" зарад јефтиних политичких поена.

Полиција је јуче у наставку акције на откривању злоупотреба у Фонду за капитална улагања Војводине ухапсила четири особе због сумње да су оштетили тај Фонд за 24.195.785 динара, саопштило је јуче  МУП.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић саопштио је да је особа које се сумњичи да је у Новом Саду писала претеће графите "Смрт Пајтићу" члан ДС од 1997. године.

Пајтић је потом изјавио да му те тврдње звуче невероватно и да ће бити проверене.

Нешто раније, Српска напредна странка поново је питала лидера ДС-а Бојана Пајтића кад ће поднети оставку на место председника владе Војводине. 

Српска напредна странка је у саопштењу похвалила Бојана Пајтића што се, након "вишенедељног брчкања и сунчања у Хрватској вратио у своју сенку", преноси Танјуг.

"Оно што највише интересује грађане Војводине је када ће Бојан Пајтић изаћи из хладовине, отићи на радно место, и почети да ради нешто у њихову корист. Пошто више нико, чак ни у ДС-у, не верује да је то могуће, питамо Пајтића када ће поднети оставку на место председника Владе АПВ", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару