Читај ми!

СНС: ДС отерао инвеститоре

Српска напредна странка оценила је да је Демократска странка својим "лоповлуком и нерадом" без посла оставила више од пола милиона грађана, отерала инвеститоре и од Србије направила пустош.

Напредњаци су навели да је највећа инвестиција за време владавине демократа то што је њихов пријатељ Мирослав Мишковић продао "Макси" Белгијанцима, преноси Танјуг.

СНС пита демократе и њиховог лидера Бојана Пајтића зашто се нису сетили индустријских зона по принципу кључ у руке док су владали Србијом и зашто то нису понудили инвеститорима.

"Уместо тога, умели су да принцип кључ у руке примењују само на своје виле и скупоцене станове у које су се уселили, пљачкајући народ и државу", наводе напредњаци.

Наводе и да се резултати демократа у Војводини огледају у томе колико је Пајтић отео народних пара из Развојне банке Војводине, Фонда за развој, Фонда за покрајинске инвестиције, из покрајинских резерви, као и колико је отео новца од деце са посебним потребама као у случају Хетерленд.

СНС поручује демократама да не вређају интелигенцију грађана својим бесмислицама и шареним лажима и да пусте одговорне људе, који знају где им је радно место и искључиво раде у интересу грађана, да поправе све што су демократе уништиле и од Србије направе модерну и економски јаку земљу.

Напредњаци су, наводећи да Пајтић ни данас не ради ништа и да поново није на радном месту, питали председника владе Војводине шта је потребно да се деси да би урадио нешто корисно за грађане покрајине и отишао на посао.

"Осим ако није у међувремену дао оставку на место премијера владе Војводине, а заборавио да обавести грађане, па му је једини посао сада да статира на урнебесним конференцијама за новинаре у седишту ДС-а у Београду", наводи СНС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару