Читај ми!

СНС: ДС измишља тајне одлуке о отпуштању радника

Српска напредна странка наводи да Демократска стрнка измишља тајне одлуке о отпуштању радника у јавном сектору.

СНС у саопштењу истиче да не постоји никаква тајна одлука, већ се стално раде анализе и воде разговори са институцијама, како би се извршила неопходна рационализација јавног сектора, а да се не угрози редовно функционисање државних органа.

"Последњи доказ да је ДС изгубила компас је што као главни аргумент за напад на Владу користе чак и новинске написе и измишљају 'тајне одлуке' о отпуштању радника у јавном сектору. Претпостављамо да ова информација највише интересује чланове ДС-а јер је највећи број њих ухлебљен управо у јавном сектору", наводи се у саопштењу СНС-а, које преноси Танјуг.

Политика ДС-а, тврде напредњаци, поред грчевитог отимања народних пара и привилегија, заснива се на свакодневном изношењу неистина и бесмислица.

"Док прваци Пајтићеве ладовине износе неистине о држави и Влади, Бојан Пајтић, шеф војвођанског режима, поново се смеје у лице грађанима Војводине, сликајући се по конференцијама за новинаре у Београду и поново није на свом радном месту", наводе напредњаци.

Из СНС-а наводе да је рационализација јавног сектора била обавеза и претходних влада, како би се државни апарат учинио малим и ефикасним, као у најразвијенијим земљама,, а "не да служи за подмиривање страначких потреба као у време владавине ДС-а".

Иза оваквих изјава демократа постоји искључиво зла намера, тврде напредњаци и додају да њихово "очигледно незнање" показује и то што они данас говоре и о наводним искривљивањима статистичких података које спроводи Републички завод за статистику.

"Истина је да Републички завод за статистику врши анкете по стандардима и методологијама Еуростата од 2001. године, прецизније да је то радио и за време владавине Демократске странке", стоји у саопштењу СНС-а.

Критиковањем статистичких метода по стандардима ЕУ, ДС само показује мржњу према свему добром што ради СНС и што је резултат економских реформи које спроводи Влада на челу са Александром Вучићем, додају напредњаци.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару