Читај ми!

ПС: Влада Србије спремно дочекала мигранте

Покрет социјалиста саопштио је да је Влада Србије спремно дочекала талас миграната, да од првог дана институционално решава тај проблем и да се целокупна ситуација налази под њеном контролом.

Из те странке саопштено је и да се Демократска странка тренутно налази "у политичком безнађу и да су демократе, у паничној борби за опстанак, почеле стихијски и неконтролисано да нападају владу, покушавајући да скретањем приче сва своја недела гурну под тепих", преноси Танјуг.

"Бројне афере, злоупотребе и криминалне радње су стигле на наплату, па су демократе у паничној борби за опстанак почеле стихијски и неконтролисано да нападају владу, покушавајући да скретањем приче, сва своја недела гурну под тепих", наводи се у саопштењу Покрета социјалиста.

У прилго томе странка наводи јучерашњу изјаву заменице министра за европске интеграције Владе у сенци ДС-a Бранкице Групковић, која је рекла да Србија нема одговор на мигрантску кризу.

Из Покрета социјалиста наводе да је за разлику од претходних влада, којима су управљале демократе и које нису имале одговор ни на једно питање, актуелна републичка влада спремно дочекала талас миграната и од првог дана институционално решава овај проблем.

"Од првог дана мигрантске кризе, влада је појачала мере на чувању граничног појаса, спречавању нелегалних улазака у државу, збрињавању, исхрани, смештају и лечењу миграната", каже се у саопштењу.

Такође из Покрета социјалиста наводе да се од првог дана целокупна ситуација налази под потпуном контролом владе што је, како наводе, само још један доказ организованости и одговорности свих државних органа који учествују у решавању овог проблема, нарочито када се говори о покушајима шверца миграната.

"Због свега овог жалосни су напади представника странке током чије владавине се владина организованост огледала у организованости системских злоупотреба и криминала, као и организованом уништавању и пљачкању Србије", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару