Читај ми!

Михајловић: Немам пратњу која користи блинкере

Потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић рекла је да никада није имала ни обезбеђење ни пратњу која користи блинкере, истакавши да возила из њене пратње нису изазвала саобраћајну незгоду.

Поводом медијских написа о коришћењу блинкера у возилу које је било иза аутомобила приликом њеног повратка с Копаоника прошлог четвртка, колону министарке Михајловић изненада је пресекао "голф" с намером да се укључи на магистрални пут у супротном смеру преко пуне линије, наводи у саопштењу Кабинета потпредседнице владе, преноси Танјуг.

"Возач потпредседнице владе је успео вештим маневрисањем да избегне судар са голфом који се укључивао на магистрални пут не гледајући да ли се тим путем неко креће. У возилу које је било иза Михајловић, регистарских ознака БГ 773 ИУ, без блинкера, налазили су се њени саветници и сниматељ", наводи се у саопштењу.

Додаје се да и поред кочења и маневрисања није било могуће да се мимоиђе "голф" који је хтео да се укључи на магистрални пут.

Како се додаје, истина је да аутомобил иза возила Зоране Михајловић није имао монитане блинкере, и да се возач голфа укључивао на магистрални пут преко пуне линије, док су неистина медијски наводи да су возила из пратње изазвала саобраћајну незгоду и навод возача да је "возио магистралом".

Чланови кабинета потпредседнице владе дали су изјаве полицији која је дошла на увиђај у вези са лакшом саобраћајном незгодом у којој нико није повређен и у којој је причињена мања материјална штета.

"Сви у возилу су били везани појасем, а при судару се нису отворили ваздушни јастуци возачу и сувозачу, што говори да се аутомобил кретао брзином која је законом прописана.

Потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић инсистира на поштовању закона и својим примером и радом у Министарству се залаже за повећање безбедности у саобраћају", поручује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи