Читај ми!

Вучићева честитка и порука Меркеловој

Премијер и председник Српске напредне странке Александар Вучић честитао је немачкој канцеларки Ангели Меркел 70 година од оснивања Хришћанско-демократске уније, странке коју предводи.

Као лидер Српске напредне странке, упућујем вам најсрдачније честитке поводом седамдесетогодишњице оснивања Хришћанско-демократске уније, коју ви тако успешно водите последњих петнаест година, поручио је премијер Александар Вучић немачкој канцеларки Ангели Меркел.

"Желим да ви и ваша партија још дуго наставите да дајете пример како се озбиљно воде држава и друштво, како у Немачкој, тако и у Европи", наводи се у честитки у коју је Танјуг имао увид.

"Користим ову прилику и да, као председник Владе Републике Србије, кажем да се радујем вашој скорој посети Београду. За мене је ваша посета израз изграђеног великог поверења између Србије и Немачке. Надам се да ће и наш нови сусрет дати велики допринос српско-немачким односима, за које сматрам да су најбољи у историји", поручио је Вучић у честитки немачкој канцеларки.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи