Посланичка питања

Посланици су, као и сваког уторка, радни дан започели питањима представницима власти. Питали су о заштити од града, саобраћајницама у Војводини и Неготину.

Заменик шефа посланика СДС-а Јанко Веселиновић питао је Владу Србије зашто је повучен закон о заштити од града и зашто и пре тога ништа није предузела на заштити од града, будући да је постојала довољна нормативна основа за то, јавља Танјуг.

"Постојала је и пре тога довољна нормативна основа да се заштите пољопривредни засади, воцњаци, њиве са засадима, како грађанима којима је то једини извор прихода не би дошли у ситуацију да су беспомоћни само зато што влада у којој окосницу чини СНС и локалне самоуправе у којима већину чини СНС нису ништа учинили", рекао је Веселиновић.

Посланица ЛСВ-а Нада Лазић упитала је Владу Србије и ресорно министарство да ли су, с обзиром на најаве да је Фрушкогорски коридор враћен у један од приоритета, још неке деонице у Војводини предвиђене тим планом обнове и како ће оне бити финансиране.

Демократа Душан Милисављевић саопштио је да је разговарао са грађанима и руководством Неготина, па је Влади Србије пренео њихова питања да ли може да се поправи путна инфраструктура у том делу Србије.

"Путеви су у јако лошем стању и грађани моле бар да се пресвуче асфалт", рекао је Милисављевић, додајући да је неопходно и да се обави санација водотокова у том крају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи