Читај ми!

"Захтев за разрешење Николића део напада на државу"

Саветница за медије председника Србије, Станислава Пак Станковић оценила је да је током владавине Бориса Тадића "Србија опљачкана и понижена" и да "сада када се са тешком муком отклањају последице те девастирајуће политике, они који су нас довели до руба пропасти имају иницијативу да се вратимо на старо".

Тај други филм неће гледати, рекла је Станислава Пак Станковић за Данас говорећи о иницијативи за разрешење председника Томислава Николића, који је покренула посланичка група СДС Бориса Тадића, преноси Танјуг.

Истичући да је "одговорност Тадића неупитна", Пак Станковић је рекла и да разлоге за разрешење Николића види као део синхронизованих напада на државу и њене институције.

"Тадић је имао прилику, која је трајала више од деценије, да од Србије начини поносну и просперитетну земљу. Да поправи имиџ Србије, да буде искрен и поштован саговорник у свету, да се избори са корупцијом, да обезбеди поштену и успешну приватизацију државних предузећа", рекла је Николићева саветница за медије.

Посланичка група СДС, Заједно за Србију и Зелени Србије предала је јуче захтев за покретање поступка за разрешење председника Томислава Николића јер је, како тврде, повредио Устав.

Та посланичка група објаснила је јуче да захтев подноси због Николићеве изјаве дневном лилсту Политика у којој је коментарисао најаву Владимира Вукчевића, тужиоца за рате злочине о покретању поступка истраге против Љубише Диковића, начелника Генералштаба Војске Србије.

Посланичка група СДС, Заједно за Србију и Зелени Србије у парламенту има 12 посланика.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи