СНС одговара демократама

Српска напредна странка саопштила је да је Демократска странка "срамота Србије".

Реагујући на саопштење демократа у коме оптужују председника Србије Томислава Николића за притисак на тужиоца за ратне злочине Владимира Вукчевића, напредњаци питају ту странку у чему је то председник државе погрешио, преноси Танјуг.

"Питамо ДС у чему је то председник Србије погрешио? Да није можда јер верује у Војску Србије или мислите да би било примереније да се као председник ваше странке, Бојан Пајтић шетка по белом свету и лоше говори о својој држави?", питају напредњаци демократе.

Из СНС поручују и да од странке на чијем се челу налази човек који о Србији, како тврде, говори увредљивије него Хашим Тачи или Еди Рама, не очекује да се сети да су они поставили Љубишу Диковића на место начелника Генералштаба ВС и да им је он док су били на власти био добар.

СНС се пита и да ли су демократе док су биле на власти штитиле "злочинца Диковића" или сада само осећају потребу да државу и на тај начин блате и оцрњују.

"Сваки пут када грађани помисле да демократе не могу бити лицемерније и безобразније према својој држави, они докажу да су остали и да ће остати само странка чије руководство чине бестидници", пише у саопштењу СНС.

ДС је раније саопштила да је Николић напустио став о томе да сви државни органи треба да раде свој посао без притисака и оценила да врши притисак на тужиоца за ратне злочине поводом најаве да ће испитати оптужбе на рачун Диковића.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи