Честитке поводом Дана државности

Поводом Дана државности честитке су српским званичницима упутили црногорски премијер Мило Ђукановић и председник Азербејџана Илхам Алијев. Честитке упутили и министар одбране Братислав Гашић, као и принц Александар Други Карађорђевић.

Председник Азербејџана Илхам Алијев честитао је председнику Србије Томиславу Николићу Дан државности, уз оцену да су односи две земаље достигли ниво стратешког партнерства.

"У моје име и у име народа Азербејџана, срдачно честитам Вама и Вашем народу национални празник Србије", наведено је у поруци чију је садржину пренео вебсајт Вестник Кавказа.

Честитку је премијеру Србије Александру Вучићу упутио председник црногорске владе Мило Ђукановић, поручивши да је сарадња у региону и његова стабилност заједнички приоритет. 

У честитки црногорског премијера се истиче: "Желим да изразим посебно задовољство високим квалитетом и динамиком наших међудржавних односа који континуирано добијају нове садржаје и модалитете. Верујем да ће наше две владе у наредном периоду бити посебно посвећене реализацији значајних пројеката усмерених на чвршће економско повезивање наше две државе".

Министар одбране Србије, Братислав Гашић честитао је Дан државности и изразио уверење да ће особље Министарства и Војске Србије остати пример како треба да се ради.

И принц Александар Други Карађорђевић честитао је грађанима Србије Дан државности истакавши да сутра обележавамо прошлост и славимо будућност Србије, саопштено је из Белог Двора.

Представници Српске листе честитали су Дан државности истичући да је то дан када сви са поносом обележавају доношење Устава који је Србију сврстао у ред модерних европских држава.

Честитку је грађанима Србије упутила и Либерално-демократска партија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи