Читај ми!

Полемика Јовичића и Ружића

Функционер СНС-а Александар Јовичић поновио је да је функционер СПС-а Бранко Ружић "служио тајкунима" и навео да једва чека да дође до судског епилога како би грађани видели "чиме се бавио Ружић, за које паре и коме је служио". Ружић је претходно најавио судски епилог оштрих напада на њега.

Александар Јовичић је рекао да се не плаши суђења којим му је запретио Бранко Ружић, јер ће се у том процесу "показати којим је тајкунима служио Ружић", преноси Танјуг.

"Ружић је данас поручио путем медија да ће ме тужити и судски гонити због тога што сам рекао да је човек који је служио у прошлости више тајкунима него грађанима Србије. Стојим иза сваке речи да је Ружић служио тајкунима, а што се тиче судског епилога, једва чекам да до његa дође, да грађани виде чиме се бавио Ружић, за које паре и коме је служио" рекао је Јовичић.

"Све што сам изговорио апсолутна је истина, и то је мој лични став", подвукао је Јовичић.

Поручио је да га много не занима "какви су планови Ивице Дачића и Бранка Ружића", али и поновио да стоји иза сваке речи коју је изговорио.

Председник Извршног одбора СПС-а Бранко Ружић рекао је, поводом оштрих изјава функционера СНС-а Александра Јовичића, о њему и лидеру СПС-а Ивици Дачићу, да је реч о "личном ставу младића из СНС-а цивилизованог вокабулара".

"Не видим ни на који начин да такав иступ може да наруши функционисање владе. Тај иступ је добио два минута славе, колико ће добити и епилог пред судом што се њега лично тиче", изјавио је Ружић за Фонет.

Ружић и Јовичић разменили су у претходна два дана мноштво оштрих ставова.

Премијер Александар Вучић је јуче у Текији, где је обишао радове на отклањању штете од поплава, на питање новинара да прокоментарише изнете ставове Ружића и Јовичића кратко рекао:

"То су лични ставови Ружића и Јовичића. Ја се бавим послом и не волим да се бавим партијским питањима".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи