Читај ми!

У недељу локални избори у Мајданпеку

Локални избори у Мајданпеку биће одржани у недељу, а више од 18 хиљада грађана моћи ће да се определи између седам изборних листа.

У Мајданпеку је, после интензивне кампање, у току изборна тишина, која ће трајати до затварања бирачких места, преноси Танјуг.

Грађани ће у том граду 31 одборника локалног парламента бирати на 41 бирачком месту, а у бирачки списак уписано је 18.347 особа с правом гласа.

На изборима ће учествовати листе "Александар Вучић - Српска напредна странка", "Ивица Дачић - Социјалистичка партија Србије - ПУПС - Јединствена Србија - Социјадемократска партија Србије", а под редним бројем три листа Демократске странке.

На бирачком листићу под бројем четири следи листа националних мањина под називом "Влашка странка", а Групе грађана "Окупљање за Мајданпек и Поречје" коју, између осталих, чине представници ЛДП-a, НДС-a, УРС-a.

На изборима учествује и листа Група грађана "Доста је било - Саша Радуловић", као и листа "СПО - Искрено за Мајданпек - Владимир Божић".

Влада Србије распустила је 30. маја Скупштину општине и образовала Привремени орган за обављање неодложних послова до конституисања нових након избора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи