Читај ми!

Поруке политичких странака

Власт ће успети да мотивише инвеститоре да улажу у Србији, поручује СНС. Предстоји тешка година, без бољитка, уверен је ДС, а УРС сматра да ће земља поново ући у рецесију. ДСС пожелео грађанима да добро размисле шта је најбоље за њихове породице и за Србију.

Представници политичких партија честитали су грађанима Србије Нову годину, уз оцену да ће она бити тешка.

Очекујем тешку годину, али годину која враћа оптимизам и отвара врата модерној, цивилизованој, радној и економски просперитетној и бољој Србији, изјавио је шеф посланичке групе Српске напредне странке Зоран Бабић.

Бабић је рекао да очекује интензиван рад на усклађивању законодавства Србије са законодавством Европске уније и да се реформе наставе у свим сегментима.

Верујем да ћемо стриктном контролом и дисциплином у јавном сектору задржати дефицит буџета од 4,2 одсто, изјавио је Бабић агенцији Фонет.

Бабић је изразио уверење да ће власт успети да инвеститоре мотивише да улажу у Србији, како би се отварала нова радна места.

Мислим да ће 2014. бити врло тешка година и да грађани неће имати прилику да осете било какав бољитак, изјавио је шеф посланичке групе Демократске странке Борислав Стефановић.

Он је рекао да, гледано кроз финансијске законе, предлог економских мера и буџет, грађанима не остаје било какав разлог да осете задовољство, јер Влада нема развојни план, већ ће власт од грађана наплаћивати сопствену неспособност.

Грађани ће наставити да плаћају прескупу државу и неефикасне кадрове Српске напредне странке и платиће ће њихове ендемске неспособности, изјавио је Стефановић.

Члан Председништва Демократске странке Србије Марко Милутиновић пожелео је грађанима Србије да у 2014. години добро размисле шта је најбоље за њихове породице и за Србију. Милутиновић је у име ДСС-а грађанима пожелео свако добро, успех и здравље.

Ако се не промене неке ствари, грађани Србије немају шта добро да очекују у наредној години, јер ће земља у 2014. години поново ући у рецесију, поручио је лидер Уједињених региона Србије Млађан Динкић.

Динкић је изјавио да не постоји нада да ће грађани живети боље уколико се не инвестира у привреду и пољопривреду, не покрену јавни радови и грађевинарство не извуче из колапса.

Ако нема раста, нема ни запошљавања, а то се мора променити, рекао је Динкић, уз оцену да Влада нема одговор на кризу.

Потребно је што пре променити политику, модернизовати државу и инвестирати у развој. Без тога не видим како ће грађанима бити боље, рекао је Динкић.

Председник Српског покрета обнове Вук Драшковић оценио је, у новогодишњој поруци, да је иза нас још једна тешка година, али и година у којој је пробуђена нада, јер ће у 2014. почети преговори о прикључењу Србије ЕУ, уз наду да ће и изнутра бити убрзана и европеизација наше земље. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару