Читај ми!

Нова именовања у Београду

Привремено веће Београда именовало Драгомира Спасића за в. д. директора ГСП Београд, а Јасминку Бјелетић за вршиоца дужности директора "Апотеке Београд". Веће саопштило да је одлука о исплати награда запосленима, менаџменту и члановима управних органа ПКБ-а незаконита.

Београдски привремени орган разрешио је Милана Софронића са функције в. д. директора Градског саобраћајног предузећа (ГСП) Београд, а за новог в. д. директора именовао Драгомира Спасића на шест месеци, објављено је на сајту Града Београда.

Спасић је радну каријеру започео у ГСП-у, наставио у Секретаријату за саобраћај града Београда, да би у Београд путу годинама обављао одговорне дужности попут техничког директора и саветника генералног директора.

Разрешен је и вршилац дужности директора "Апотеке Београд" Драгана Симић, којој је мандат истекао 22. септембра 2013. године и за вршиоца дужности директора именована је фармацеут Јасминка Бјелетић, на период од шест месеци. Бјелетић је од 2007. до 2011. године обављала функцију заменика директора ове установе.

Привремени орган града Београда дао је сагласност начелнику Градске управе на разрешење секретара за културу Катарине Живановић и постављење Владана Вукосављевића на ову дужност.

Дата је сагласност и на разрешење директора Агенције за јавне набавке Весне Милојковић и именовање Сандре Дамчевић за директора ове агенције, као и именовање Бранислава Ракића, који је до прошле недеље обављао дужност директора Управе за цене, за заменика директора Службе за интерну ревизију.

На седници су извршена именовања и разрешења у управним одборима СРЦ Ташмајдан и Апотеке Београд.

Привремени орган града Београда усвојио је закључак о утврђивању масе средстава за бруто зараде у јавним комуналним предузећима за децембар 2013. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
38° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару