ДС: Београд функционисао без проблема

До увођења привремене управе Београд је функционисао без икаквих проблема, саопштиле демократе. СНС ни за Београд, ни за Вождовац нема конкретан план и људе који би живот грађана могли да учине бољим, наводи се у саопштењу.

Београдски одбор ДС-а саопштио је да је главни град до 20. новембра, када је уведена привремена управа, функционисао без икаквих проблема, те да су нетачни "тенденциозни" наводи председника Градског одбора СНС-а Небојше Стефановића да је ситуација у престоници "катастрофална".

Демократе у саопштењу подсећају да је Београд до 20. новембра функционисао без икаквих проблема, а да је то "у једном тренутку потврдио и сам председник привременог органа".

"Приче како је ситуација у граду катастрофална су чиста демагогија СНС-а који, као ни за Београд, ни за Вождовац нема конкретан план и људе који би живот грађана у тој општини могли да учине бољим", наводи се у саопштењу.

Демократска странка подсећа и да је још пре пет година на општинама где је на власти увела видео надзор у све основне школе, од Звездаре преко Палилуле, Чукарице, Врачара, Старог града до Новог Београда.

"СНС који је четири године на власти на Вождовцу, то није урадио и данас тим податком не би требало да се хвали, као ни тиме што са страначким обележјима улазе у школска дворишта", истиче се у саопштењу.

Подсећају и да су градске власти Вождовчанима обезбедиле пет нових вртића, подршку за 3.000 породиља и трудница, тринаесту пензију за 12.000 пензионера, више од 32 километра нове канализационе мреже и 92 километра асфалтираних улица.

СНС је могао да уради много више за Вождовчане да се нису бавили "корупцијом на коју је упозорио још пре шест месеци председник месног одбора СНС-а Мирослав Новић у писму које је упутио председнику те странке", наводи у саопштењу ДС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи