СЛС подржава "Српску" у Грачаници

Самостална либерална странка која учествује у раду владе Косова на изборима за градоначелника Грачанице подржати кандидата "Српске" Бранимира Стојановића, саопштио функционер СЛС Срђан Поповић. У току разговори СЛС-а и "Српске" за формирање локалне власти у Грачаници, истиче Поповић.

Функционер Самосталне либералне странке која учествује у раду владе Косова Срђан Поповић потврдио је да ће та странка на изборима за градоначелника Грачанице подржати кандидата "Српске" Бранимира Стојановића.

"Српску" на изборима подржава Влада Србије, а СЛС и "Српска" су у првом кругу косовских локалних избора размењивале жестоке оптужбе.

Поповић је за агенцију Бета рекао да је одлуку о подршци Стојановићу 1. децембра донео грачанички одбор СЛС-а, јер сматра да је "бољи кандидат".

Поповић је рекао да је у току разговор СЛС-а и "Српске" да после локалних избора раде на формирању заједничке локалне власти у Грачаници.

Противкандидат Бранимиру Стојановићу је Бојан Стојановић који има своју грађанску иницијативу и који је претходно био функционер СЛС-а.

Поповић је рекао да је од локалних одбора странке обавештен да ће и у Новом Брду подржати кандидата "Српске" Сретена Ивановића. У Ранилугу локални одбор СЛС-а одлучио је да подржи кандидата Српске народне партије Милана Аритоновића.

СЛС ће своје кандидате за градоначелника у другом кругу избора имати у Клокоту, Партешу и Штрпцу.

Кандидат "Српске" за градоначелника Грачанице Бранимир Стојановић рекао је да је СЛС препознао оно што "Српска" ради.

"Ми смо и у кампањи говорили да нам требају сви Срби. Желимо да створимо јединство и никог не желимо да се одрекнемо. Желимо да се изборимо за нашу политику и за оно што је важно за Србе и што ће нам обезбедити дугорочан опстанак. Након завршетка ових избора сви они који су били на супротној страни имаће отворена врата", рекао је Стојановић за КИМ радио из Чаглавице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару