Кампања за изборе на Вождовцу

Наставља се кампања за локалне изборе на Вождовцу. СНС најављује да ће сва школска дворишта до краја године бити покривена видео надзором, ДСС обећава уређење паркова, а Београдска инцијатива које је на листи са УРС-ом увођење електронске управе.

Политичке партије су, разним порукама грађанима, наставиле изборну кампању за локалне изборе у београдској општини Вождовац, заказане за 15. децембар.

Српска напредна странка је најавила да ће сва школска дворишта до краја године бити покривена видео надзором, Демократска странка Србије обећава уређење паркова, а Београдска инцијатива која је на листи са Уједињеним регионима Србија увођење електронске управе.

Напредњаци, који су у претходне четири године били на власти на Вождовцу, истичу да ће остати доследни у остваривању једног циља - бољег живот свих грађана.

Та странкa је поново оптужила бившу градску власт на челу са Драганом Ђиласом и Демократском странком да "безобразно и бахато износи неистине на рачун рада општине Вождовац".

Напредњаци су у саопштењу позвали демократе да прошетају градским делом општине и подавалским местима "и да се сами увере колико је урађено за последње четири године са малим буџетом".

Кандидат за одборника ДСС-а Марко Сарић обишао је парк на Аутокоманди, где је истакао да је то "један од малобројних паркова на територији општине Вождовац који је лепо уређен".

Сарић је навео да у претходне четири године на Вождовцу средствима града није уређен ниједан парк и ниједна јавна површина, "што се не може рећи за општине у којима је на власти ДС, попут Новог Београда и Звездаре".

Београдска иницијатива заложила се за увођење електронске управе и објављивање општинских планова и одлука, као и свих других информација из рада локалних органа власти на званичном сајту.

Логично је да грађани Вождовца, свакодневном употребом интернета, кроз електронску управу себи олакшају живот, да буду ефикаснији и боље информисани, рекао је један од оснивача Београдске иницијативе Ненад Радујевић.

Рок за пријаву изборних листа за вождовачке изборе је 1. децембар, а већ сада је извесно да ће на тим изборима учествовати десетак странака, група грађана и коалиција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару