Читај ми!

Ђилас: Човић није коректан

У општини Вождовац рађено је на исти начин као и у другим општинама, рекао лидер ДС Драган Ђилас и затражио од РТС-а да сутра одговори на тврдње које је данас изнео Небојша Човић.

Лидер ДС и бивши градоначелник Београда Драган Ђилас изјавио је да је у општини Вождовац рађено на исти начин као и у другим општинама, и затражио од РТС-а да сутра у истом термину у Јутарњем програму одговори на тврдње које је данас у тој емисији изнео члан привременог органа града Небојша Човић.

Ђилас је приликом обиласка пијаце на Душановцу рекао да је "срамота, некоректно и недобронамерно" да неко прича о томе да београдским предузећима, за која се говорило да дугују неке милијарде и да се распадају, сада град дугује милијарде.

"Сматрам некоректним да неко чије фирме дугују десетине милиона евра Агробанци и Фонду за развој држи предавања мени како треба водити фирме и како систем треба да функционише", рекао је Ђилас новинарима.

Он је навео да је Београду "узето од половине године 107 милијарди динара", а да град и даље функционисе и поручио да ће Београд имати и грејање и да ће радити и градска чистоћа и водовод.

"Није ми јасно како то данас прича Човић, а јуче (председник привременог органа Београда Синиша) Мали каже да сва предузећа функционишу", рекао је Ђилас и навео да сматра некоректним и изјаву да ће се видети да ли ће и ове године у новембру снег изненадити путаре.

"У овом граду снег не изненађује путаре већ најмање пет година" додао је Ђилас.

Говорећи о урађеном на Вождовцу, у оквиру преизборне кампање за ту општину, Ђилас је рекао да је и у њој рађено као и у другима у Београду и навео да су изграђена четири нова обданишта, да их је 10 реновирано, урађено 33 километара канализације у подавалским местима.

Он је додао и да је направљено 85 километара асфалта "што је вероватно више него што је ова влада направила асфалата у овој години било где у Србији".

Све мере које су важиле у граду Београду и за породиље и труднице и пензионере и бесплатне уџбенике, важиле су како у другим деловима града тако и на Вождовцу и никаквих разлика није било, рекао је Ђилас.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару