Читај ми!

Михајловићева одговара Ђиласу

Зорана Михајловић сматра да је Драган Ђилас "срамота за Србију" када каже да економске мере Владе показују да она нема ни план ни људе да земљу изведе из кризе. Сада види какав је план и људе имао Ђилас и шта су они радили, а што данас цела Србија треба да плати, истиче потпредседница СНС-а.

Потпредседница Српске напредне странке Зорана Михајловић сматра да је лидер демократа Драган Ђилас "срамота за Србију" кад каже да економске мере Владе показују да она нема ни план ни људе да земљу изведе из кризе.

Михајловић је у изјави Танјугу рекла да се сада види какав је план и људе имао Ђилас и шта су они радили, а што данас цела Србија треба да плати.

"Драган Ђилас заиста јесте срамота за Србију када тако нешто говори и верујем да ћемо тек у будућности видети какав је план имао за Београд и какав је план имао 2007. године када је био у влади и када је његова странка 2008. ушла у владу", рекла је Михајловић.

Она је упитала Ђиласа да ли су од министра финансија Лазара Крстића можда бољи стручањаци функционери ДС Балша Божовић, Александар Бјелић и Александар Шапић или можда Ђилас лично.

Србија ће, рекла је Михајловић, ићи напред, влада ће решавати проблеме и у земљи ће се живети боље.

"Заиста верујем да се више никада неће понављати такве ствари да одређени попут рецимо Ђиласа и странке која је уништила економију и привреду Србије, уопште могу да кажу овако нешто", нагласила је Михајловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи