Читај ми!

Михајловићева: Боље после одласка Ђиласа

Функционерка СНС-а Зорана Михајловић каже да су у Београду "градска јавна предузећа доведена до руба опстанка", али и да, како оцењује, сада функционишу много боље, после одласка са власти ДС-а.

Министарка енергетике и потпредседница Српске напредне странке Зорана Михајловић изјавила је да београдска јавна предузећа сада функционишу много боље него што су функционисала за време власти Демократске странке са Драганом Ђиласом на челу.

Михајловићева је изјавила за Танјуг да је Београд, док су њиме управљали ДС и Драган Ђилас, потпуно опустошен.

"Градска јавна предузећа доведена су до руба опстанка", додала је Михајловићева.

Министарка сматра да је Београд дошао у раван Тиране као резултат рада Демократске странке.

"Требаће много посла да се Београд врати на место које му припада, а то је у ред највећих метропола у Европи", рекла је Михајловићева.

Драган Ђилас је најавио да ће сазвати ванредну седницу Скупштине Београда због, како је најавио, "немогућности функционисања јавних предузећа у граду".

Министарка поручује да је Ђилас већ имао прилику да руководи градом и да му није нимало стало до престонице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи