Читај ми!

Јовановић не види сврху ТВ дуела

Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић каже да не види сврху ТВ дуела на који је потпредседник Владе Александар Вучић позвао лидере опозиције. Није нам потребна атмосфера лошег вестерна и глуматање политичара у дуелима, рекао је Јовановић.

Председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић изјавио је да не види сврху ТВ дуела на који је потпредседник Владе Србије Александар Вучић позвао лидере опозиције.

"Није нам потребна атмосфера лошег вестерна и глуматање политичара у дуелима у које једни друге позивају да би се свађали, а не да би дошли до било каквог договора", рекао је Јовановић у писаној изјави.

"На мени су зубе изломили и већи од Вучића и немам времена за такво политичко позориште. У бесмисленом обарању руку политичара нико нормалан не може да види интерес за себе, своју породицу, свој посао и коначно за саму Србију", рекао је лидер ЛДП-а.

Јовановић сматра да би Вучићу било корисније да га је позвао да разговарају о економским мерама које намерава да спроведе јер је, како је навео лидер ЛДП-а, јасно да су оне унапред осуђене на неуспех.

"Колико год да су решења квалитетна, морају да им претходе политичке промене које ће изменити политичку климу која је контаминирана", закључио је Јовановић.

Потпредседник Владе Србије Александар Вучић рекао је да је спреман да у ТВ дуелу са лидерима три опозиционе странке, ДС-а, ДСС-а и ЛДП-а, Драганом Ђиласом, Војиславом Коштуницом и Чедомиром Јовановићем, одговори на сва питања о раду Владе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи