Читај ми!

Јовичић: Зашто је Ђилас нервозан?

Привремена управа у Београду анализираће ситуацију у престоници и представници одлазеће градске власти не треба да буду нервозни ако су радили по закону, каже шеф одборничке групе СНС-а у Београду Александар Јовичић.

Шеф одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини Београда Александар Јовичић поручује да ће привремена управа анализирати ситуацију у престоници, те да представници одлазеће градске власти не треба да буду нервозни уколико су радили по закону.

"Очигледно је да своју нервозу, која је настала због извесности законске провере резултата његовог рада, пројектује на грађане. Ђиласу и даље није јасно да интереси његових фирми нису у складу са интересима Београђана", наводи Јовичић у саопштењу.

Према његовим речима, одборничкој групи СНС-а стало је искључиво до интереса грађана Београда, и подржаће сваки конструктиван предлог који се тиче тог интереса.

"Сходно томе, нема места атмосфери страха коју Ђилас ствара, вероватно из личних разлога. Није нам јасно зашто је он толико нервозан уколико је све радио по закону", рекао је Јовичић, реагујући на, како је оценио, "лажи" смењеног градоначелника.

Јовичић је упитао Драгана Ђиласа због чега је проблем да се сачека 20 дана како би привремена управа Града Београда могла да анализира целокупно стање у Београду.

"Господине Ђилас, грађани Београда вам више ништа не верују на реч, дошло је време за оно што ви највише мрзите и чега се бојите, а то је да се по званичним документима види ко је шта радио", поручио је Јовичић.

Градоначелник у техничком мандату Драган Ђилас наставио је да полемише са вицепремијером Александром Вучићем, од којег тражи да одмах изнесе податке о пословању градских јавних предузећа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи